Tiedote 31.3.2021

Hyvät asiakkaamme.

Aluehallintoviranomainen on päättänyt PHhykyn ehdotuksesta sulkea kuntosalit Päijät-Hämeessä
1.4 – 14.4.2021 väliseksi ajaksi.

Lue koko Avin tiedote täältä

Olemme tästä kovin pahoillamme.

Olette toimineet esimerkillisesti ja noudattaneet annettuja ohjeita 10 hengen yhtäaikaisesta paikallaolosta salilla. Olette huolehtineet mallikkaasti hygieniasta ja desinfioineet laitteet ennen ja jälkeen treenin. Kiitos teille jokaiselle.

Toivottavasti tällä rajoituksella alueemme koronatilanne muuttuu radikaalisti ja saamme avata toimipaikkamme käyttöönne 15.4.2021

Haluamme liikuttaa teitä myös rajoituksen aikana, ja tulemme pitämään ”live-treenejä” sosiaalisessa mediassa sekä annamme teille treenivinkkejä, joilla voitte kotioloissa pitää huolta kunnostanne.

Meiltä on myös mahdollisuus aktiivisena asiakkaana hakea lainaan muutamia välineitä, mm. kahvakuulia sekä pumppitankoja ja painolevyjä, steppilautoja sekä jumppamattoja.

Valitettavasti emme anna käsipainoja tai levypainoja lainaan.

Välineiden lainaus tapahtuu VAIN ajanvarauksella ASIAKASPALVELUN PUHELINNUMEROSTA 045 276 4990

Valmennus- ja Active asiakkaana saat mahdollisuuden tulla ohjattuun ulkotreeniin kuntosalin takapihalle. Mikäli et halua ulkotreeniä, siirtyvät maksetut PT-tunnit tulevaisuuteen pidettäviksi (kun kuntosali on taas vapaasti käytössä).

Korona on koetellut liiketoimintaamme nyt vuoden verran ja olemme sitkeästi taistelleet. Olemme todella kiitollisia jokaiselle asiakkaallemme, joka on pitänyt korttinsa aktiivisena. Nöyränä toiveena esitämme, että tämän tulevan kahden viikon ajan mahdollisimman moni teistä toimisi samoin. LUPAAMME, että saat maksamasi summan moninkertaisena takaisin, kun palaamme ”normaaliin”. Palkitsemme sitoutuneisuutenne mm. hankkimalla uusia laitteita sekä LUPAAMME kehittää toimintaamme eteenpäin, jotta olisimme jatkossakin Lahen Paras Sali.

Asiakaspalvelun puhelinnumero 045 276 4990 palvelee sinua jatkossakin arkena 9-21 välillä.

Kiitos tuestanne, pysykää terveinä.

Samuli, Nina, Roosa, Rosa, Wilhelmiina, Riku, Juha ja Sampo

Kuntokeskus K&M
Mestarinkatu 12
15800 Lahti
p. 045 276 4990
info@kuntokeskuskm.fi
www.kuntokeskuskm.fi

«
»