Maaliskuun kuukausikirje

Ensikuun jälkeen on jo toukokuu ja kesä on ihan nurkan takana.

Kuukauden tarjous onkin kesään valmistavaa:
180 min Solarium 39  € = 60 €:n edestä aurinkoa.

Pienryhmätunnit muuttuvat 15.3 alkaen. Olemme järkeistäneet tuntisisältöä. Tunteja on jatkossa kolme viikossa. Tuttu keskivartalo ja kehonhuoltotunti sekä toiminnallinen tunti ovat edelleen tarjolla ja lisäksi teimme kiertoharjoittelutunnin, jossa ajatuksena on käydä koko vartalo läpi kuntosalilaitteilla ja vapailla painoilla. Tämä tunti pidetään aina suljettujen ovien takana pienen salin tiloissa.

Tunneille otetaan uuden suosituksen mukaisesti maksimissaan 5 osallistujaa. Tunneille voit osallistua kertamaksulla (10 € kerta) tai Ryhmäliikunta 10-kortilla (89 €) tai Basic + ryhmäliikuntapalvelulla (79,90€ / kk)

Viikoittaiset pienryhmätunnit:
Maanantaisin 18.00 – 19.00 Keskivartalo ja kehonhuoltotunti
Tiistaisin 18.00 – 19.00 Kiertoharjoittelutunti
Torstaisin 18.00 – 19.00 Toiminnallinen tunti

Koronan kurimus on meitä pieksänyt nyt jo vuoden verran. Sitkeästi olemme pitäneet siitä kiinni, että olemme saaneet pitää oman henkilökunnan työssä. Nyt olemme kuitenkin joutuneet sen paikan eteen, että joudumme aloittamaan lomautukset. Ikäväksemme joudumme teille kertomaan, että Rosa jää lomautukselle 9.3 alkaen. Toivomme totisesti, että tilanne paranee nopeasti ja saamme pyytää Rosan takaisin työhön.

Paljon on tullut kyselyä uuden tartuntatautilain mukaisesta salien sulkemisesta ja alueemme suosituksista. Aluehallintovirasto ei ole ilmoittanut, että Päijät-Hämeen alueelle olisi tulossa pakolliseksi sulkea yksityisiä kuntosaleja. Seuraamme AVI:n tiedotteita ja toimimme ohjeiden mukaisesti. Siihen asti liikumme kuten ennenkin. Muistetaan huolehtia puhtaudesta sekä tartuntapintojen desinfioinnista ja pyritään pitämään etäisyys toisiimme salilla.

Erityisen mukavia treenejä kaikille, pysykää terveinä, olette meille tärkeitä.

Samuli, Nina, Rosa, Roosa ja Wilhelmiina

«
»