Maaliskuun kuukausikirje

Mahtavaa maaliskuuta!

Vanhankansan sanonnan mukaan maaliskuussa on maata näkyvissä. No, sitä maata on ollut näkyvissä koko talven. Onneksi talven lumettomuus ei ole vaikuttanut kuntosalilla liikkumiseen. Kenties se on jopa vauhdittanut salilla liikkumista. Treenejä K&M:llä onkin kertynyt tammi-helmikuussa yli 12 000 kpl. Hyvä te!

UUTTA!!!
Viime kesänä vaihdoimme uuteen asiakashallintajärjestelmään. Järjestelmä palvelee sinua myös kotona. Voit kirjautua sisään ja tarkastella omia palveluitasi; mm. milloin kuukausikorttisi on vielä voimassa, montako käyntiä kymppikortilla on jäljellä, sekä laskujasi ja lompakon saldoa.

Kirjaudu sisään tästä anna sähköpostiosoite, jonka annoit meille tehdessäsi sopimusta ja vaihda itsellesi uusi salasana, ja saat samalla käyttäjätunnuksen.

Valitettavasti Cubemanagerilla ei ole vielä appiä, joten tee selaimesta appi itsellesi puhelimeen, jotta palvelun käyttö olisi vaivattomampaa. (Avaa selaimesta sivu km.cubemanager.fi ja lisää se kotivalikkoon.) Jos tarvitset apua tämän kanssa, niin tule asiakaspalveluun, niin me autamme. (Paitsi ei Samuli  )

RYHMÄLIIKKUJA, HUOM!
Nyt myös ryhmätunneille voit tehdä varaukset saman järjestelmän kautta. Mikäli sinulla on pahvinen ryhmätuntikortti, niin tule asiakaspalveluun vaihtamaan se sähköiseksi ja samalla opastamme kuinka teet jatkossa tuntivaraukset.

HALUATKO KESÄKSI KUNTOON?
Oletko miettinyt, että olisipa kiva, jos paino putoaisi.
Tule mukaan 10-ryhmään!
Supersuosittu Tiputa-10 ryhmämme järjestetään taas 7.4.2020-11.6.2020
Lähde mukaan kohti parempaa kuntoa ja kevyempää oloa.
Lue lisää

GO ON RYHMÄSSÄ 1 PAIKKA VAPAANA!
Tiistai-iltaisin Rosa ohjaa salinpuolella iloista naisporukkaa. Ryhmä on nimeltään Go On. Go On:ssa saat lisäbuustia treeneihisi. Pienryhmässä tsempataan ja samalla buustaat itseäsi kohti parempia tuloksia. Lähde Rosan matkassa liikkumaan kerran viikossa 8-hengen pienryhmässä.
Osallistujan tulee osata kuntosaliliikkeet pääpiirteittäin, treenitaustaa ei juurikaan tarvitse olla.
Harjoitus tapahtuu 8-hengen pienryhmässä, kerran viikossa. Treeneissä valmentaja kannustamassa, antaen yksilöllisiä neuvoja ja vinkkejä.
Kiinnostuitko?

Lue lisää

ETUJA K&M:n asiakkaille.
Olemme neuvotelleet etuja sinulle K&M:n aktiivinen asiakas.
Neste Hennala tarjoaa harjapesun vahalla hintaan 12,50€ (esitä K&M:n kortti tai ovitägi kassalla)
Lahti Basketball loppukauden kotiottelut 5€. Osta lippu asiakaspalvelusta. Katso kaikki ottelut: https://lahtibasketball.fi/

TIETOA JAOSSA!
Keskiviikkona 11.3. Luento: Kuntosaliharjoittelua tukeva ravitsemus ja voimaharjoittelu.

Tule kuuntelemaan ja oppimaan kuinka ravitsemuksella ja voimaharjoittelulla voit vaikuttaa omien tavoitteidesi saavuttamiseen. Olivatpa tavoitteet kilpaurheilussa tai pelkästään kehonkoostumuksen muokkaamisessa, saat varmasti uusia ajatuksia omaan harjoitteluusi ja ravitsemukseen!

Luennoimassa: LitM, Ville Isola, Suomen Fitnessurheilu ry:n toiminnanjohtaja.
Aika: ke 11.3 kello 18.00-20.00
Paikka: Kuntokeskus K&M, Mestarinkatu 12
Hinta: K&M:n asiakkaat veloituksetta, muut 25€
Ilmoittaudu ennakkoon 9.3 kello 21 mennessä, vain 30 ensimmäistä pääsee mukaan.

TÖITÄ TARJOLLA
Ihana Wilhelmiina siirtyy 1.4 alkaen uusiin haasteisiin.
1.4 alkaen tarvitsemme lapsiparkkiin ohjaajan. Työtä on aluksi tarjolla kahtena iltana viikossa ma ja to 18-20. Oletko itse vailla lisätienestiä tai tiedätkö jonkun, joka kaipaisi tällaista?

Mahtavia treenejä kaikille toivotellen:

Samuli, Nina, Roosa, Rosa ja Wilhelmiina
Kuntokeskus K&M
Mestarinkatu 12
15800 Lahti
www.kuntokeskuskm.fi
045 276 4990

«
»