Toukokuun kuukausikirje

Hyvä K&M:n asiakas. Onpahan ollut kevät. Kukaan ei varmaankaan uskonut, että saamme kokea tällaisen taistelun. Olemme saaneet paljon ohjeistuksia ja suosituksia, kuinka tulisi toimia ja hetken päästä saamme uudet ohjeistukset, joilla kumotaan vanhat. Monella pää menee pyörälle mikä, milloinkin olisi oikein ja miten tulisi toimia. Me olemme toimineet tietyllä tapaa suosituksen alusta lähtien ja uskomme, että se on ollut meille juuri oikea tapa.

Kiitos tuestanne tänä vaikeana hetkenä. On ollut mahtavaa huomata, että teille olemme tärkeitä ja te arvostatte toimintaamme.

Hallitus alkaa pikkuhiljaa purkamaan koronan aiheuttamaa poikkeustilaa avaamalla koulut 14.5 alkaen ja siitä varmaan asteittain pääsemme takaisin normaaliin tai ainakin uuteen normaaliin, mikä se sitten ikinä onkin.

Jos koet että et edelleenkään halua aloittaa kuntosalilla käyntiä, niin me kunnioitamme myös sinun päätöstäsi ja mikäli pidät sopimuksesi aktiivisena, niin annamme sinulle kotikuntoiluvälineet lainaksi ja teemme toiveittesi mukaisen harjoitusohjelman kotona suoritettavaksi. Olemme myös siirtäneet PT-tunteja ulkona pidettäviksi, joten jos kaipaat ohjattuja treenejä, niin ole yhteydessä.

Kevään aikana on tapahtunut myös kivoja asioita. Kysyimme teiltä talvella minkä laitteen haluatte kuntosalille hankitavaksi ja vyökyykkykone voitti äänestyksen. Kone on salille saapunut ja ollutkin ahkerassa käytössä. Kerromme mielellämme sinulle lisää laitteen ominaisuuksista ja sen oikeaoppisesta käytöstä.
Toinen laite, jonka hankimme, on vielä tulossa, odotellaan, että rahti Italiasta alkaa taas kulkemaan suomeen.

Ryhmätunnit ovat pyörineet koronasta huolimatta ja olemme lisänneet yhden uuden tunnin perjantaille, HIIT. Tunnilta on loistava aloittaa viikonloppu. Saat takuuvarmasti hyvän hien pintaan ja lupaamme, että myös hymyn huulille. Kokeile vaikka itse.

Nyt heittäydytään virtuaalivapun viettoon ja toivotaan, että toukokuu tarjoaa meille jokaiselle jotain parempaa kuin mitä maalis- ja huhtikuu ovat olleet.

T: Samuli, Nina, Roosa, Rosa

 

«
»