K&M:n pienryhmäliikunta

Tule mukaan harjoittelemaan ohjatusti pienryhmässä.
Valittavanasi on kolme erilaista tuntia, joihin osallistua.
Vatsa-pakara, Kehonhuolto sekä kaksi Toiminnnallista tuntia.

Tunneilla käytetään monipuolisesti erilaisia välineitä, sekä treenityylejä. Harjoittelussa korostetaan luonnollisia liikeratoja sekä kehon toimintaa kokonaisuutena.

Jokainen tunti on suunnattu aloittelijasta aktiiviliikkujaan. Tuntien teemat vaihtelevat, ja niillä tehdään aina teemakohtainen lämmittely. Kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja ja maximissaan kahdeksan osallistujaa.

Tykkäätkö käydä salilla ja myös pienryhmätunnit ovat mieluisia?

Valitse
Basic + ryhmäliikuntaa rajattomasti 79,90 € / kk
Active + ryhmäliikuntaa rajattomasti 109,90 € / kk

K&M:n asiakkaat 10 € / h
Muut kuin salin asiakkaat 15 € / h
10 x kortti 89 € (käy kaikille tunneille)

Toiminnallinen tunti
(maanantaisin ja torstaisin 18.00 – 19.00)

Tule nostamaan hiki pintaan ohjatusti toiminnallisella ryhmätunnilla. Toiminnallisella tunnilla  pystyt hyvin kehittämään perus- sekä vauhtikestävyyttäsi. Tunnilla keskitytään tekniikoihin ja liikkeet ovat helppoja. Tunnilla pääset haastamaan hapenottokykyäsi sekä sykkeesi nousee varmasti korkealle. Saat hyvän treenin aikaiseksi riippumatta siitä oletko aloittelija vai kokeneempi treenari.

Kehonhuolto
(joka kuun ensimmäinen maanantai kello 19.00-20.00)

Kehonhuolto tunnilla venytellään ja huolletaan kehoa. Tunnilla opit takuuvarmasti uusia liikkeitä joita voit hyvin. Soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille ja treenareille niin miehille kuin naisillekin.

Vatsa – Pakara
(tiistaisin 18.00 – 19.00)

Keskivartalolle ja pakaroille suunnattu kuntosalitreeni. Soveltuu aloittelijasta aktiiviliikkujaan. Tunnilla saa hyvän hien pintaan kivassa pienryhmässä.

 

 

«
»