K&M:n pienryhmäliikunta

Tule mukaan harjoittelemaan ohjatusti pienryhmässä.
Valittavanasi on neljä erilaista tuntia, joihin osallistua.
HIIT, Keskivartalo + Kehonhuolto sekä kaksi eritasoista Toiminnnallista tuntia.

Tunneilla käytetään monipuolisesti erilaisia välineitä, sekä treenityylejä. Harjoittelussa korostetaan luonnollisia liikeratoja sekä kehon toimintaa kokonaisuutena.

Jokainen tunti on suunnattu aloittelijasta aktiiviliikkujaan. Tuntien teemat vaihtelevat, ja niillä tehdään aina teemakohtainen lämmittely. Kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja ja maximissaan kahdeksan osallistujaa.

Tykkäätkö käydä salilla ja myös pienryhmätunnit ovat mieluisia?

Valitse
Basic + ryhmäliikuntaa rajattomasti 79,90€ / kk
Active + ryhmäliikuntaa rajattomasti 109,90€ / kk

K&M:n asiakkaat 10€ / h
Muut kuin salin asiakkaat 15€ / h
10 x kortti 89€ (käy kaikille tunneille)

Toiminnallinen tunti 1
(maanantaisin)

Tule nostamaan hiki pintaan ohjatusti toiminnallisella ryhmätunnilla. Toiminnallinen tunti 1 on matalatehoisempi tunti, mutta pystyt hyvin kehittämään perus- sekä vauhtikestävyyttäsi. Tunnilla keskitytään enemmän tekniikoihin ja liikkeet ovat helpompia. Saat hyvän treenin aikaiseksi riippumatta siitä oletko aloittelija vai kokeneempi treenari.

Toiminnallinen tunti 2
(torstaisin)

Toiminnallinen tunti 2 on kovatehoisempi, jossa pääset haastamaan hapenottokykyäsi sekä sykkeesi nousee varmasti korkealle. Liikkeet ovat haastavampia, mutta tarvittaessa niitä pystyy keventämään/soveltamaan omien tarpeiden mukaisesti.

Keskivartalo + kehonhuolto
(keskiviikkoisin)

Keskivartalo ja kehonhuolto tunnilla puolet tunnista treenataan keskivartaloa monipuolisilla liikkeillä erilaisia välineitä apuna käyttäen. Tunnin toinen puolisko venytellään ja huolletaan kehoa. Tunnilla opit takuuvarmasti uusia liikkeitä joita voit hyvin. Soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille ja treenareille niin miehille kuin naisillekin.

HUOM! Joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko on venyttelytunti, joka pitää sisällään vain helppoja ja pitkiä venytysliikkeitä.

HIIT
(perjantaisin)

Hiit tulee englanninkielisistä sanoista high intensity interval training eli korkean intensiteetin intervalliharjoitus. Tunnilla tehdään lyhyitä, mutta tiukkoja työosuuksia jotka nostattavat sykettä. Kaikki harjoitteet pystyy tekemään omaan kuntotasoon nähden sopiviksi, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi treenari. Tunti sisältää aina pienen alkulämmittelyn, sekä loppuverryttelyn.

 

«
»