Tiedote asiakkaillemme

Hyvät asiakkaamme.

Aluehallintoviranomainen on päättänyt PHhykyn ehdotuksesta sulkea kuntosalit Päijät-Hämeessä
30.12.2021 – 12.1.2022 väliseksi ajaksi.

Lue koko Avin tiedote täältä

Olemme tästä kovin pahoillamme.

Olette toimineet esimerkillisesti ja noudattaneet annettuja ohjeita. Olette huolehtineet mallikkaasti hygieniasta ja desinfioineet laitteet ennen ja jälkeen treenin. Kiitos teille jokaiselle.

Haluamme liikuttaa teitä myös rajoituksen aikana, ja tulemme pitämään ”live-treenejä” sosiaalisessa mediassa sekä annamme teille treenivinkkejä, joilla voitte kotioloissa pitää huolta kunnostanne.

Korona on koetellut liiketoimintaamme jo kohta kahden vuoden verran ja olemme sitkeästi taistelleet. Olemme todella kiitollisia jokaiselle asiakkaallemme, joka on pitänyt korttinsa aktiivisena. Nöyränä toiveena esitämme, että tämän tulevan kahden viikon ajan mahdollisimman moni teistä toimisi samoin. LUPAAMME, että saat maksamasi summan moninkertaisena takaisin, kun palaamme ”normaaliin”. Palkitsemme sitoutuneisuutenne mm. hankkimalla uusia laitteita sekä LUPAAMME kehittää toimintaamme eteenpäin, jotta olisimme jatkossakin Lahen Paras Sali.

Asiakaspalvelun puhelinnumero 045 276 4990 palvelee sinua jatkossakin arkena 9-21 välillä.

Pidämme asiakaspalvelun avoinna 30.12 klo 12 -18 ja 31.12 klo 14 – 17 välisen ajan, jotta voit käyttää vuoden loppuun vanhentuvat liikuntaetusi.

Kiitos tuestanne, pysykää terveinä.

Samuli, Nina, Roosa, Senni, Riku, Juha ja Sampo

Kuntokeskus K&M
Mestarinkatu 12
15800 Lahti
p. 045 276 4990
info@kuntokeskuskm.fi
www.kuntokeskuskm.fi

«
»