Ryhmäliikunta

Tule mukaan harjoittelemaan ohjatusti pienryhmässä.

Valittavanasi on kolme erilaista tuntia, joihin osallistua.
Vatsa-Pakara, Kehonhuolto sekä kaksi Toiminnnallista tuntia.

Tunneilla käytetään monipuolisesti erilaisia välineitä, sekä treenityylejä. Harjoittelussa korostetaan luonnollisia liikeratoja sekä kehon toimintaa kokonaisuutena.

Jokainen tunti on suunnattu aloittelijasta aktiiviliikkujaan. Tuntien teemat vaihtelevat, ja niillä tehdään aina teemakohtainen lämmittely. Kaikki tunnit ovat pienryhmätunteja ja maximissaan kahdeksan osallistujaa.

Toiminnallinen tunti
(torstaisin)

Tule nostamaan hiki pintaan ohjatusti toiminnallisella ryhmätunnilla. Toiminnallisella tunnilla  pystyt hyvin kehittämään perus- sekä vauhtikestävyyttäsi. Tunnilla keskitytään tekniikoihin ja liikkeet ovat helppoja. Tunnilla pääset haastamaan hapenottokykyäsi sekä sykkeesi nousee varmasti korkealle. Saat hyvän treenin aikaiseksi riippumatta siitä oletko aloittelija vai kokeneempi treenari.

Kehonhuolto
(joka kuun ensimmäinen maanantai 19.00)

Tunnilla venytellään ja huolletaan kehoa. Tunnilla opit takuuvarmasti uusia liikkeitä joita voit hyvin. Soveltuu kaiken tasoisille kuntoilijoille ja treenareille niin miehille kuin naisillekin.

Vatsa-Pakara
(tiistaisin)

Keskivartalolle ja pakaroille suunnattu treeni. Soveltuu aloittelijasta aktiiviliikkujaan. Tunnilla saa hyvän hien pintaan kivassa pienryhmässä.

 

 

  • Hinnasto

    Kertamaksu 10€ / h
    10 x kortti 89€ (käy kaikille tunneille)