Kuukauden tarjous

Kuntokeskus K&M, Heinäkuun kuukausikirje

Kesän keskimmäinen kuukausi alkaa hieman epävakaisella säällä. Onneksi K&M:llä paistaa aina ja ilma on ihanan raikas treeneihin.
Jos kaipaat kesällä rusketusta, solarium on käytettävissä asiakaspalvelun ollessa avoinna ma-pe 11.00–19.00 ja lauantaisin 11.00–14.00.
Ilmastointimme pitää huolen siitä, että salilla sisälämpötila on jatkuvasti 21 asteinen, joten hiki tulee vain kovista treeneistä. Tuu viilentyy!

Olettekin tottuneet jääteehen salilla. Nyt valittavana on myös jääkahvi. Valmistamme ihanan Caramel Laten kädenkäänteessä, suosittelemme erityisesti treenin jälkeen nautittavaksi.

Kuukauden salikorttitarjouksena meillä on 10-kortti kuntosalille hintaan 69 € (norm. 84 €)
Tarjous on ostettavissa salilta ja verkkokaupasta -> tästä ostoksille

Basic kuntosalikortilla liikut aina edullisemmin. Olemme laskeneet, että jos liikut edes 1,5 kertaa viikossa, on sinun järkevintä hankkia Basic salikortti. Hinta on 45,90 € / kk. Basic salikortin ostajalle kuuluu myös K&M treenisovellus veloituksetta käyttöön. Treenisovelluksessa on aina 5 erilaista treeniä, se sisältää ohjevideot liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen ja pystyt seuraamaan omaa kehitystäsi. Lataa K&M teenisovellus App Storesta tai Google play kaupasta, luo itsellesi tunnukset. Me saamme pyyntösi liittyä sovellukseen ja saat tiedon sähköpostiisi, kun kutsu liittyä on hyväksytty.

Tehdään yhdessä treenaamisesta helppoa ja mukavaa!

Kesävieraille sopivin salikortti on varmasti viikkokortti. Viikkokortilla liikkuu vaivatta 24/7 hintaan 16,90 €. Viikkokortti on ostettavissa salilta sekä verkkokaupasta -> täältä
Huomaathan, että vieraan tulee itse hankkia salikortti verkkokaupasta.

Salilla asiakaspalvelussa on uusi kasvo kesän ajan. Max on nuori lukiolainen, joka palvelee sinua kaikissa tilanteissa. Jos vastausta ei ihan suorilta kysymykseesi tule, selvittää Max asian ja palaa sinulle. Toivotetaan Max tervetulleeksi K&M tiimiin.

Nautitaan kesästä ja treeneistä.
Samuli, Nina, Senni, Max, Riku, Timi ja Sampo

«