Heinäkuun kuukausikirje

Huh hellettä,
Helle ei kyllä treenejä haittaa, sillä meillähän on Lahen parhain ilmastointi! Sali on viilennetty 21 asteiseksi, joten treenit sujuvat.

Kesälomalla on hyvä panostaa omiin tavoitteisiin ja siksi teimmekin teille tarjouksen PT-tunneista. Nyt heinäkuun voit ostaa 5 PT-tuntia hintaan 200 € (norm. 300 €) Tunnit voit käyttää vuoden 2021 aikana.

Pienryhmätunit ovat tauolla 12.7–31.7, koska ryhmätuntiohjaaja Roosa on kesälomalla. Tunnit jatkuvat taas elokuussa normaalisti.

Emme voi liikaa kiinnittää huomiota puhtauteen, joten muistutamme edelleen desinfiointipyyhkeiden käytöstä. Pyyhi aina treenisi päätteeksi otekahvat ja tartuntapinnat.

Tiesithän, että salimme myy viikkokortteja, joilla pääsee treenaaman 24/7. Kortin hinta on 15 € ja se sisältää kulkutägin. Jos ystäväsi toiselta paikkakunnalta on tulossa kylään, vaikka muutamaksikin päiväksi, on viikkokortti loistava vaihtoehto treeneihin. Samoin, jos koetat houkutella kaveria salitreenien pariin, on tuolla viikkokortilla hyvä tutustua palveluihimme.

Sitten varsin ikävään asiaan, johon olemme nyt kevään ja kesän aikana törmänneet. Kameravalvonnasta on ilmennyt, että useampikin asiakas on tuonut omalla salikortilla kaverin salille asiakaspalvelun ollessa suljettu.

MIKSI?

K&M:lle pääsee paikkakuntalaiset kaverit tutustumaan VELOITUKSETTA ensimmäisen kerran ASIAKASPALVELUN ollessa AVOINNA. Eli Ma-To 12-19 Pe 10 -17.

Jokainen on ostaessaan palvelua allekirjoittanut asiakassopimusehdot, joissa sanotaan, että asiakaskortti on henkilökohtainen. Asiakaskortin väärinkäytöstä perimme 50 € maksun.
Miksi siis maksaisit kaverin treeneistä 50 € kun sen olisi saanut veloituksettakin ???

Kysymys on myöskin vastuuvakuutuksesta. Jos kaveri on pummilla salilla ja jokin laitteemme hajoaa ja vahingoittaa kaveria, ei vakuutus korvaa mitään.

Olemme kiitollisia jokaiselle, joka maksaa salimaksuaan ja huolehtii yhteisistä pelisäännöistä. Siten sali kehittyy ja on käytettävissä 24/7.

Hyviä heinäkuisia treenihetkiä!
Terveisin: Samuli, Nina, Roosa, Wilhelmiina, Riku, Juha ja Sampo

Kuntokeskus K&M
Mestarinkatu 12
15800 Lahti
p. 045 276 4990
info@kuntokeskuskm.fi
www.kuntokeskuskm.fi

«
»