Helmikuu 2024 kuukausikirje

Kuntokeskus K&M kuukausikirje helmikuu 2024

Pitkältä tuntuva tammikuu on nyt takanapäin ja ihana helmikuu on alkanut. Nyt vain jännitetään, kuka on meidän seuraava tasavallan presidentti.

Tammikuussa salilla on ollut melkoinen sutina, mutta onneksi meillä on reilusti tilaa sekä laitteita, jokainen on päässyt tekemään treeninsä keskeytyksettä hyvin.

Haluamamme panostaa teidän hyvinvointiinne koko ajan ja siksi hankimmekin muutaman uuden laitteen palvelemaan teitä salilla.

Samaan aikaan olemme rakentaneet K&M mobiiliappia, joka nostaa teidän jokaisen treenit aivan uudelle tasolle. Olemme aivan loppusuoralla julkaisun kanssa. Mobiiliappi on jo ladattavissa Google play kaupasta sekä App storesta. Laita hakukenttään Kuntokeskus K&M niin saat näkyviin meidän tutun logomme.

Luo itsellesi tunnukset, niin saamme sinulta pyynnön liittyä appiin. Kun mobiiliappi avautuu käyttöön, saat ensimmäisten joukossa siitä itsellesi tiedon.

Mobiiliappi sisältää valmiita harjoitusohjelmia opastusvideoilla sekä seurannan, jonne voit merkata treeneissä käyttämäsi painot ja näin ollen pystyt seuraamaan kehitystäsi.

Henkilöt, jotka ovat Active- tai valmennusasiakkaita, teidät kutsutaan apin käyttöön heti kun valmentajanne on luonut ohjelmanne valmiiksi.

Kuntosalikorttien verkkokauppa säilyy edelleen osoitteessa, verkkokauppa löytyy täältä.

Me olemme tästä todella innoissamme, toivottavasti tekin.

Helmikuussa ystävänpäivänä 14.2 jokainen saa tuoda ystävänsä veloituksetta salille asiakaspalvelun ollessa avoinna 9.00–20.00 välisenä aikana. Onhan treenit kaksin aina rattoisampia.

12.2 alkaa K&M tiputa 10 pienryhmätreenit. Maanantaisin ja torstaisin 17.00–18.00 ryhmä treenaa pikkusalissa. Huomioi tämä siis, kun suunnittelet omia treenejäsi. Pienryhmä kestää 10 viikkoa.

Aurinkoisia liikunnallisia hetkiä, nähdään salilla.

Samuli, Nina, Senni, Miso, Aslak, Riku, Timi ja Sampo

Kuntokeskus K&M
Mestarinkatu 12, 15800 Lahti
p. 045 2764990 info@kuntokeskuskm.fi www.kuntokeskuskm.fi

«