Marraskuun kuukausikirje

Valoa pimeyden keskelle tuo treenit. K&M loistaa kirkkaana ja te, jokainen asiakkaamme olette mahtavia K&M lähettiläitä energisellä olollanne. Annetaan hyvän olon näkyä, harmaasta huolimatta.

Joka kuukausi olemme antaneet teille jotain edullisemmin kuin normaalisti. Niin tässäkin kuussa, mutta joudutte odottamaan perjantaihin 26.11 asti. Silloin on BLACK FRIDAY ja lupaamme, että tarjouksemme on silloin HURRRRJA. Joten pysykää kuulolla ja seuratkaa meitä facebookissa ja instagramissa. Ilmoitamme tarjouksemme 25.11 kello 20.00.Tarjous on voimassa vain yhden päivän ja sen pystyy lunastamaan vain 100 ensimmäistä.

14.11 sunnuntaina vietetään Isänpäivää. Olisiko syytä muistaa isää liikuttavalla lahjalla? Meillä kaikki palvelut saatavissa lahjakortille, myös hieronta ja fysioterapia. Hanki liikuttava lahja asiakaspalvelusta.

Suuren kysynnän takia aloitamme uuden treeniryhmän: Supernaiset

Supernaiset on pienryhmä naisille, jotka kaipaavat säännöllisyyttä ja lisää buustia treeneihin. Yhteistreenit kaksi kertaa viikossa sekä ohjeet omatoimisiin treeneihin. Suunnattu treenitaustaa omaaville kuntotasosta riippumatta.
Hinta ei päätä huimaa! 140 € / kk (sis. salikortti 24/7) tai 120 € / kk ilman salikorttia.
Treenit tiistaisin ja torstaisin klo 17.00–18.00

Onko tämä ryhmä juuri sinulle? Jos kiinnostuit, ole pikaisesti yhteydessä roosa@kuntokeskuskm.fi tai asiakaspalveluun. Vain kaksi paikkaa vapaana.

Pikkujoulut merellä 2021 sai suuren suosion ja pian juhlitaan. Bussi on nyt täynnä, joten matti myöhäisille joudumme toteamaan, että pikkujoulut on LOPPUUNMYYTY.  Jokainen matkalle ilmoittautunut saa pian itselleen erillisen sähköpostin, jossa ohjeistus matkalle lähtöön.

Treeniterveisin:
Samuli, Nina, Roosa, Senni, Riku, Juha ja Sampo

Kuntokeskus K&M
Mestarinkatu 12
15800 Lahti
p. 045 276 4990
info@kuntokeskuskm.fi
www.kuntokeskuskm.fi

«
»