Tammikuu 2023 kuukausikirje

Kiitos vuodesta 2022.

Vuosi ei alkanut kannaltamme parhaiten, tosin kuntosalisulun aikana saimme tehtyä pintaremonttia ja saimme hieman uutta näköä salille.
Kun jo luulimme kaikista pahimman olevan takanapäin, hyökkäsi Venäjä Ukrainan kimppuun ja alkoi uudenlainen kriisi. Bensan ja Dieselin hinnat pomppasivat, sähkön hinta nousi, elintarvikkeiden hinnan nousu… palkkojen nousua odotellaan edelleen.

Nämä kaikki seikat tietysti vaikuttavat myös meidän talouteemme. Ja pyydämmekin anteeksi, että joudumme siirtämään lupaamaamme lattiapinnan uusimista tuonnemmaksi.

Kaiken kaikkiaan oli kyllä liikunnallinen vuosi. Tällä hetkellä, kun kirjoitamme teille tätä kirjettä, on salikäyntejä 65800 kpl.

Jokainen teistä on meille erityisen tärkeä ja haluamme tuottaa teille lisäarvoa olla K&M:n asiakas.

1) Aloitamme 2023 K&M ASIAKASPÄIVÄT.
Asiakaspäivät on tarkoitettu BASIC, ACTIVE, VALMENNUS ja VUOSIKORTTI asiakkaille.
Päivien teemat vaihtelevat, mutta tarjoamme AINA jokaiselle jotain; aloittelijasta aktiiviliikkujaan.
Teemat ilmoitetaan kuukausikirjeessä sekä sosiaalisessa mediassa.

Kuntosali on käytössä kaikille asiakkaille samaan aikaan, mutta on syytä varautua siihen, että jotkin suorituspaikat on varattu ainoastaan treeniryhmiin ilmoittautuneille.

VELOITUKSETTOMAT ASIAKASPÄIVÄT JOKA KUUKAUDEN TOINEN KESKIVIIKKO
RYHMÄT KOKOONTUVAT KELLO 17.00-19.00.

Ensimmäinen asiakaspäivä on 11.1 ja sisältö on:
· 17.30–18.45 Alkulämmittely ja koko vartalon treeni. Ohjaaja: Senni (max 10 osallistujaa)
· 17.15–18.30 Rinta, Olkapää, Ojentajat. Ohjaaja: Samuli (max 8 osallistujaa)
· 17.15–18.30 Alavartalon treeni vapailla painoilla. Ohjaaja: Sampo (max 6 osallistujaa)
· 18.00–18.45 Kehonhuolto. Ohjaaja: Roosa (max 10 osallistujaa)

Ilmoittautuminen tunneille tapahtuu cubemanagerin kautta tai asiakaspalvelussa. Suosittelemme jokaisen lataamaan itselleen cubemanagerin. Ohjeet saat: https://www.kuntokeskuskm.fi/cubemanager/

2) Pesu Paroni
Olemme sopineet teille pesuedun autollesi. Kuntokeskus K&M etu on saatavilla tammikuun ajan, eli lunasta etusi viimeistään 31.01.2023, niin saat ILMAISET PESUT kuukaudeksi. Ilmainen kuukausi on vain Pesu Paronin uusille asiakkaille, joilla ei ole aiemmin ollut kuukausisopimusta Pesu Paronin autopesulaan. Edun voit lunastaa tästä linkistä: https://pesuparoni.fi/km-jasenetu2023/
3) Lihasampo lihat salille toimitettuna
Lihasampo on lahtelainen lihatukkuliike, joka luottaa tekemisessään paikallisuuteen, laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä itse käsin tekemiseen.
”Tunnemme tuotteemme ja asiakkaamme, joten voimme tarjota aina kaikkein korkealuokkaisimpia ja asiakkaidemme toiveiden mukaan räätälöityjä tuotteita luotettavasti ja lyhyillä toimitusajoilla.” Lihasampo Oy

Asiakkaamme voivat tilata itselleen:
· 2 % naudanpaistinjauhelihaa 1 kg:n erässä 14 € / kg
· tuoreita kanafileittä 1 kg:n erässä 14 € / kg
Tilaus tapahtuu asiakaspalvelussa. Tilaus tehdään aina maanantaisin kello 13 mennessä ja toimitetaan saman viikon perjantaina kello 14 mennessä salille, josta asiakas voi sen noutaa.

4) GYMNATION asiakasalennus 10 %
GYMNATION on suomalainen treenivaatebrändi, joka on perustettu Oulussa vuonna 2019. GYMNATION suunnittelee tuotteet Suomessa ja valmistaa vaatteet vastuullisesti lähellä Euroopassa pyrkimättä löytämään kaikista edullisinta tuotantoa esimerkiksi Kauko-Idästä. Brändin kulmakiviä ovat erinomainen laatu, vastuullisuus sekä ajaton design yhdistettynä ainutlaatuiseen käyttömukavuuteen.

Tämän takia meille oli selvää, että haluamme tehdä yhteistyötä tämän brändin kanssa.

Asiakkaanamme saat 10 % alennusta webshopissa koodilla KUNTOKESKUSKM
Webshoppiin pääset: https://gymnationwear.com/fi

Näiden uusien etujen lisäksi edelleen on voimassa vanha etumme Intersporttiin, jossa kulkutägiä/korttia esittämällä saat -10 % normaaleista hinnoista.

Aloitamme vuoden 2023 AVOIMILLA OVILLA. Tutustu avoimien ovien TARJOUKSIIN, ETUIHIN ja ohjelmistoon täältä: https://www.kuntokeskuskm.fi/ajankohtaiset/2658/
Nyt, jos koskaan kannattaa olla K&M:n asiakas.

Vielä kerran kiitos kuluneesta vuodesta. Tuokoot vuosi 2023 meille kaikille menestystä ja onnellisia hetkiä. Nähdään salilla!

T: Samuli, Nina, Senni, Eve, Roosa, Sampo, Riku ja JuhaLue

«
»