Kesäkuun kuukausikirje

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen…. Taas ilmastointi auttaa, kun treenin aika on… Se viilennystä tuopi ja nostaa voimat kattohon….

Lämpimät ilmat eivät meitä hetkauta. Treenit hoidetaan tuttuun tapaan 21 asteisessa hyvin ilmastoidussa salissa. Toivottavasti saamme nauttia koko kesän hyvästä lämmöstä ja auringosta ulkona.

Siirrymme asiakaspalvelussa kesäaikoihin 1.6 alkaen. Palvelemme teitä kattavasti myös koko kesän.
Ma – To 9.00 – 20.00
Pe 10.00 – 18.00
La 10.00 – 13.00

Avaamme kesän avoimien ovien viikolla. Luvassa on jokaiselle jotain ja tuttuun tapaan erinomaiset tarjoukset salikorteista ja muista palveluista sekä lisäravinteista. Katso tarkempi ohjelma ja tarjoukset täältä https://www.kuntokeskuskm.fi/ajankohtaiset/avoimet-ovet/

Lomat meillä alkaa pyöriä kesäkuussa ja ensimmäisenä lomansa pitää Rosa 7.6 alkaen kaksi viikkoa ja heti perään Roosa kaksi viikkoa. Active- ja valmennusasiakkaat huomioikaa tämä, suosittelemme varaamaan tunnit ja ohjelmapäivitykset hyvissä ajoin. Nina palaa kotiopettajan roolista taas tiskin taakse palvelemaan 1.6 alkaen.

Ryhmätunnit pidetään kesälläkin. Olemme hieman muokanneet tuntiaikataulua, sekä lisäsimme ulkotreenit kalenteriin.
Maanantai: Ulkotreenit 18.00 – 19.00
Keskiviikko: Keskivartalo – ja kehonhuolto 9.00– 10.00
Torstai: Toiminnallinen tunti 18.00 – 19.00
Perjantai: HIIT 17.00 – 17.45

Ilmoittautuminen tunneille helpoiten Cubemanager sovelluksen kautta, vaikka kotisohvalta, mutta onnistuu myös ilmoittautua asiakaspalvelussa. Oletko jo asentanut itsellesi sovelluksen? Tässä vielä ohjeet:

Voit kirjautua sisään ja tarkastella omia palveluitasi; mm. milloin kuukausikorttisi on vielä voimassa, montako käyntiä kymppikortilla on jäljellä, sekä laskujasi ja lompakon saldoa.

Kirjaudu sisään: https://km.cubemanager.fi/client/?login&error=acl anna sähköpostiosoite, jonka annoit meille tehdessäsi sopimusta ja vaihda itsellesi uusi salasana, ja saat samalla käyttäjätunnuksen.

Valitettavasti Cubemanagerilla ei ole vielä appiä, joten tee selaimesta appi itsellesi puhelimeen, jotta palvelun käyttö olisi vaivattomampaa. (Avaa selaimesta sivu km.cubemanager.fi ja lisää se kotivalikkoon.) Jos tarvitset apua tämän kanssa, niin tule asiakaspalveluun, niin me autamme.

Loppuun vielä ISO ISO kiitos teille jokaiselle. Todella moni teistä piti salikorttinsa aktiivisena, vaikka ette palveluitamme käyttäneetkään huhti-toukokuussa. Se auttoi meitä selviämään kaikista kuluistamme ja saimme säilytettyä Rosan ja Roosan työpaikan. Kyynel kiirii väkisinkin silmäkulmaan tästä suuresta välittämisestä mitä te osoititte kriisin keskellä. Kuten aikaisemmin lupasimme, tulette saamaan rahoillenne vastinetta monin kerroin tulevina vuosina. Ensimmäinen kiitos saapuikin jo viimeviikolla, kun tammikuussa tilattu Teca vipunostokone vihdoin saapui perille.

Salilla tavataan!
Samuli, Nina, Roosa ja Rosa

Kuntokeskus K&M
Mestarinkatu 12
15800 Lahti
p. 045 276 4990
info@kuntokeskuskm.fi
www.kuntokeskuskm.fi

«
»