Lokakuun kuukausikirje

Lokakuun kuukausikirje.

Laitetaan heti kärkeen kuukauden tarjous! 5 Personal Trainer tuntia 200€.

Tunnit voit käyttää haluamassasi aikataulussa.  Mitään kiinteää voimassaoloaikaa niille ei ole.

PT:nä voit käyttää Samulia, Rosaa tai Roosaa.

  • Samulin kanssa saat taatusti tuntuvan ja oikeaan osoitteeseen osuvan treenin.
  • Roosalla on voimavalmentaja koulutus, jos olet kiinnostunut voimaharjoittelusta tai jos kaipaat vinkkejä perus voimannostoliikkeisiin. Roosan kanssa saat varmasti hikisen treenin aikaiseksi.
  • Rosalla on mm. äitiysliikunnanohjaajan tutkinto. Jos olet raskaana tai jonkin aikaa sitten synnyttänyt on Rosalla sinulle varmasti paljon annettavaa. Myös liikkuvuuden kassa Rosa on oikea velho.

Ei muuta kuin varaamaan tunteja.

Lisäbuustia treeneihisi? Olisiko kiva treenata pienryhmän kanssa ja tsempata samalla itseä kohti parempia tuloksia? Lähde Rosan matkassa liikkumaan kerran viikossa 8-hengen pienryhmässä. Ryhmässä on 3 paikkaa vapaana.

Olet oppinut treenaamaan, mutta haluaisit aina takuuvarmasti hyvät treenit.
Osallistujan tulee osata kuntosaliliikkeet pääpiirteittäin, treenitaustaa ei juurikaan tarvitse olla.

Harjoitus tapahtuu 8-hengen pienryhmässä, kerran viikossa. Treeneissä valmentaja kannustamassa, antaen yksilöllisiä neuvoja ja vinkkejä.

Treenit tiistaisin 18-19

hinta 60€ / kk + basic 45,90€

hinta 100€ (vain tunnit)

Toistaiseksi voimassa oleva (kuukauden irtisanomisaika)

Suljettu facebook-ryhmä vain ryhmäläisten ja valmentajien käyttöön.

Ilmoittaudu mukaan rosa@kuntokeskuskm.fi

 

Pikkujoulut… moni on kysellyt, onko tänä vuonna pikkujouluja, ja jos on niin missä. Vastaatko meille pieneen muutaman minuutin kestävään kyselyyn asiasta. Päätämme vastaustenne perusteella, miten toimimme.

 

Kyselyyn pääset klikkaamalla linkistä https://www.survio.com/survey/d/D4E1A9O2O2N8A4S7C

Vastausaikaa sinulla on 11.10 asti.

 

Olemme tehneet sopimuksen Intersport Karisman kanssa ja sinä asiakkaamme saat heiltä etuna kaikista normaalihintaisista vaatteista ja jalkineista -10% alennusta.

Intersportin henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille. Alennuksen saat esittämällä kassalla Kuntokeskus K&M:n logolla varustetun kulkukortin tai tägin.

Myymälässä voit skannata jalkasi ja teettää sinulle räätälöidyt footbalance pohjalliset. Suosittelemme tutustumaan tuotteeseen, joka parantaa elämänlaatuasi.

 

Loppuun vielä iso kiitos teille jokaiselle, siitä, että puhdistatte otekahvat ja hikiset pinnat laitteesta käytön jälkeen. Pidetään Sali koronavapaana vyöhykkeenä.

Liikunnallisin terveisin: Samuli, Nina, Roosa ja Rosa

«
»