Nordic Fitness Expo 2017

Tämän vuoden NFE Lahden messukeskuksessa taputeltu kasaan ja hyvät fiilikset jäi messuista kuin itse kisoistakin. NFE tarjosi tänä vuonna laajimman ohjelmakattauksen ja tarjolla oli pelkällä messulipulla messutarjouksia, sporttimuotinäytöksiä, seminaareja, meikkivinkkejä, street workoutia, Ms. Fitness Finland -kilpailuja, kädenvääntöä ja tietenkin kansainväliset Ben Weider -kisat. NFE ei todellakaan ole pelkille fitness-kilpailijoille ja kehonrakentajille, vaan jokaiselle löytyy jotakin.

Messuosastoilla riitti kuhinaa ja ihmisiä oli saapunut paikalle ihan kiitettävästi.

 

Messuilla näkyi myös paljon alan ihmisiä. Tässä Nyyssölän veljekset Fitnesstukun osastolla.

Nordic Fitness Expo on pohjoismaiden suurimpia fitness-alan tapahtumia ja sinne kannattaa ehdottomasti suunnata joka vuosi. Messuilla huokuu motivaatio, kun saman katon alla on viikonlopun aikana noin 20 000 innokasta treenaajaa. Messuilla parasta on hyödyntää tarjouksia ja testailla uusia tuotteita, mutta myös tavata alan ihmisiä ja nauttia fiiliksestä. Vaikka ei menisikään katsomaan SM-kisoja, messujen puolella riittää nähtävää varmasti koko päiväksi.

Ville Isola pitämässä luentoa.

 

Messuosastoilla näkyi paljon erilaisia atleettisia suorituksia.

Ben Weider Legacy Cup keräsi tänä vuonna hyvin katsojia ja tunnelma senkin katsomon puolella oli aika korkealla. Suomalaiset pärjäsivät hyvin kansainvälisissä kisoissa ja muutama Overall-voittajakin löytyi.

Ben Weiderissä katsomo oli täynnä seuraajia.

 

Kehonrakennuksen suomalaiskilpailijoina Mika Sihvonen ja Antti Halmo.

SM-kisalavojen puolella pauhasi musiikki ja lava täyttyi toinen toistaan paremmista fysiikoista samalla, kun yleisö hurrasi suosikkiensa puolesta. Tänäkin vuonna SM-kisat vetivät hyvin porukkaa ja lavalla nähtiin vanhoja tuttuja, mutta myös uusia kasvoja, jotka yllättivät positiivisesti.

Bikini Fitness -kisaajia ©Nordic Fitness Expo

 

SM-kisalavalla menossa kehonrakennuksen alle 80kg -sarja.

Kuntokeskus K&M:n Personal Trainer, Team Fit kilpailija Rosa Virtanen menestyi viikonloppuna upeasti, kilpaillen kahdessa sarjassa. Lauantaina Rosa loisti lavalla NFE Junior Cupissa yhdessä Team Fit kilpailijoiden Linda Vallinin ja Peppiina Ravantin kanssa. Kaikki tytöt lähtivät lavalta onnellisina pokaalien kanssa. Rosa upeasti kolmantena, Linda sijoittui neljänneksi ja Peppiina voittonsa myötä lähtee edustamaan Suomea 11-13.11. Romaniaan junioreiden MM-kilpailuihin. Sunnuntaina Rosa kilpaili omassa päälajissaan Fitnesissä sijoittuen SM-hopealle. Myös mieskomeutta nähtiin sunnuntaina, kun Team Fitin men’s physique -kilpailija Valto Harvistola koki ensimmäiset SM-kisat. K&M on ylpeä teistä jokaisesta ja onnittelee hienoista saavutuksista ja hyvin tehdystä, kovasta työstä kuluneen vuoden aikana.

Rosa Virtanen esittämässä vapaaohjelmaansa. ©BODYNEWS

Rosa Virtasen vapaaohjelman pääset katsomaan tästä.

Kisahumua elettiin jo koko viikon ajan Lahessa ja se näkyi myös Kuntokeskus K&M:llä, kun kisaajia ja katsojia kävi treenaamassa meillä.

Classic Physique Olympia -voittaja Breon Ansley.

 

«
»