Treenipäivä tavoitteellisille treenaajille Kuntokeskus K&M:llä

Team Fit järjesti Kuntokeskus K&M:n tiloissa kaikille avoimen treenipäivän lauantaina 19.8. Päivä oli tarkoitettu tavoitteellisille treenaajille ja aiheena olivat raskaammat treenit ja niistä palautuminen. Päivän aikana jokaisella osallistujalla oli kaksi treeniä ja luento. Päivään osallistuikin 50 henkilöä.  Valmentajina toimivat Sampo Kirjovaara, Johanna Koskinen, Antti Kousa, Rosa Virtanen ja Samuli Koutajoki.

Valmentajat Johanna Koskinen, Samuli Koutajoki, Sampo Kirjovaara, Rosa Virtanen ja Antti Kousa

 

Ryhmä kuuntelemassa alkuohjeistusta

Päivä alkoi osallistujien ja valmentajien yhteisellä tapaamisella, jossa käytiin läpi päivän kulkua ja käytännön asioita. Ryhmä oli jaettu kolmeen ryhmään treenien mukaan; toiminnallinen, pakara- tai jalkatreeni.

Johanna aloittamassa pakaratreeniä

 

Valmentajan ohjeistuksessa

 

Toiminnallisen treenin ohjeistusta seurattiin silmä tarkkana

 

Antti tarkkaavaisena suoritustekniikan kanssa

 

Päivä suoritettiin pareittain ja toisen tsemppi oli avainasemassa

 

Sampo ohjeistamassa hymyillen

Alkupäivän treenien jälkeen oli ruokatauon ja levon aika, että myöhemmin jaksoi vetää vielä toisen treenin. Salilla oli aika hyvä hulina päällä ja iloinen puheensorina täytti koko tilan.

Sen jälkeen oli luennon aika. Antti ja Sampo kertoivat palautumisesta raskailla kuormilla, mutta paljon oli puhetta myös ihan yleisesti treenaamisesta ja mitä eri tapoja siihen on ja kuinka varmistaa kaikista paras kehitys. Uskon, että tästä ryhmä sai paljon hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen.

Antti ja Sampo luennoimassa

 

Tupa täynnä kuuntelijoita

Luennon jälkeen oli aika päivän viimeiselle treenille. Vaihtoehtoina oli joko hauiksia ja ojentajia Johannan ja Rosan kanssa tai selkätreeni Sampon ja Samulin johdolla.

Selkätreeni alkamassa

 

Valmentajat ohjeistivat ja näyttivät aluksi mikä treenin ideana olisi

 

 

Johanna näyttämässä hauistreenin tekniikoita

Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut. Vaikka ryhmä oli iso, niin valmentajien riittävä määrä takasi sen, että kaikki saivat tukea treeniinsä. Päivän aikana käytiin paljon läpi tekniikoita ja sitä, miksi jotain asiaa tehdään juuri sillä tavalla ja mitä eri vaikutuksia pienilläkin muutoksilla on. Päivään osallistuneet olivat innostuneita ja treeni näytti ainakin menevän perille. Hienoa oli myös huomata, että ihmiset jaksoivat tsempata toisiaan parempiin suorituksiin ja yhteishenki oli ihan loistava. Uskon ja toivon, että kaikilla oli mukava ja antoisa päivä, näitä on tulossa lisää!

Päivästä tehtiin myös YouTube-video, sen pääset katsomaan tästä linkistä.

«
»